100% ELEKTRISCH PICK & CARRY KRANEN

ZERO-EMISSION

De JMG Telescopic Forklift is compact en gemakkelijk te gebruiken en is ontworpen om de hydraulische vork van 8 ton en de maximale capaciteit van 12 ton te integreren. Compleet met radioafstandsbediening is het de ideale machine voor het nauwkeurig heffen van ladingen uit de grond of verticale ladingen.

RentalMatch verhuurt en verkoopt exclusief JMG Telescopic Forklift in de Benelux. Bel ons direct voor advies en voor een offerte

JMG-Telescopic-Forklift.

MC 80.06
MAX CAPACITY: 12T

DATA SHEET
OFFERTE AANVRAGEN

INDUSTRIES

industrie├źn die onze RentalMatch Green Power machines gebruiken

PETROCHEMIE
Mechanical Constructions
SHIP YARDS
INDUSTRIAL MOVERS
INDUSTRIE
Utiliteit
WONING BOUW
ENERGY CENTRALES
PIPING AND FITING
WIND ENERGIE
INSTALLATIE GLAZEN
MARINE INDUSTRY

PETROCHEMIE

Welk type kraan heeft de chemische en petrochemische industrie nodig? Wat zijn de belangrijkste kenmerken waaraan een kraanmodel voor de chemische en petrochemische industrie moet voldoen? Een kraan is ontworpen om te werken in de chemische en petrochemische industrie om meerdere functies uit te voeren, met name het onderhoud van de faciliteiten.

De pick-and-carry kranen van JMG voldoen aan de veelvoudige behoeften van deze sector. De JMG KRANEN zijn gemakkelijk te vervoeren omdat ze geen uitzonderlijk transport nodig hebben en zijn uitgerust met verwijderbare contragewichten; het eindresultaat is snelle interventie. Bovendien zorgen JMG-kranen voor maximale betrouwbaarheid en veiligheid.

Elektrische pick-and-carry-kranen van Jmg hebben geen stempels nodig omdat ze de last op de wielen heffen en dragen; snelheid, compactheid, gebruiksgemak, hoge prestaties en bruikbaarheid zijn enkele van de kenmerken die JMG-producten onderscheiden.

100% ELEKTRISCH

ZERO-EMISSION

WIJ ONTZORGEN U

WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR