100% ELEKTRISCH PICK & CARRY KRANEN

ZERO-EMISSION

De JMG Telescopic Forklift is compact en gemakkelijk te gebruiken en is ontworpen om de hydraulische vork tot een maximale capaciteit van 25 ton te integreren. Compleet met radioafstandsbediening is het de ideale machine voor het nauwkeurig heffen van ladingen uit de grond of verticale ladingen.

RentalMatch verhuurt en verkoopt exclusief JMG Telescopic Forklift in de Benelux en Scandinavië. Bel ons direct voor advies en voor een offerte

Telescopic Forklift MC80.06

MC 80.06
MAX CAPACITY: 12T

JMG-Telescopic-Forklift.

MC 250.09FL
MAX CAPACITY: 25T

PETROCHEMIE

Welk type kraan heeft de chemische en petrochemische industrie nodig? Wat zijn de belangrijkste kenmerken waaraan een kraanmodel voor de chemische en petrochemische industrie moet voldoen? Een kraan is ontworpen om te werken in de chemische en petrochemische industrie om meerdere functies uit te voeren, met name het onderhoud van de faciliteiten.

De pick-and-carry kranen van JMG voldoen aan de veelvoudige behoeften van deze sector. De JMG KRANEN zijn gemakkelijk te vervoeren omdat ze geen uitzonderlijk transport nodig hebben en zijn uitgerust met verwijderbare contragewichten; het eindresultaat is snelle interventie. Bovendien zorgen JMG-kranen voor maximale betrouwbaarheid en veiligheid.

Elektrische pick-and-carry-kranen van Jmg hebben geen stempels nodig omdat ze de last op de wielen heffen en dragen; snelheid, compactheid, gebruiksgemak, hoge prestaties en bruikbaarheid zijn enkele van de kenmerken die JMG-producten onderscheiden.

100% ELEKTRISCH

ZERO-EMISSION

WIJ ONTZORGEN U

WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR