100% ELEKTRISCH PICK & CARRY KRANEN

ZERO-EMISSION

De JMG Lige Cabin Cruise Cranes serie bestaan uit elektrische, batterijaangedreven orderverzamelkranen, ontworpen om wendbare en nauwkeurige prestaties te garanderen, zelfs in krappe ruimtes. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en uitgerust met een grote, comfortabele en ergonomische cabine die een volledig zicht biedt, vormen zij een volwaardig alternatief in vergelijking met traditionele laad- en losmachines.

RentalMatch verhuurt en verkoopt exclusief JMG Lige Cabin Cruise Cranes in de Benelux. Bel ons direct voor advies en voor een offerte

JMG-Lige-Cabin-Cruise-40

LIGE 40
MAX CAPACITY: 4T

DATA SHEET
OFFERTE AANVRAGEN

LIGE 60
MAX CAPACITY: 6T

DATA SHEET
OFFERTE AANVRAGEN

LIGE 90
MAX CAPACITY: 9T

DATA SHEET
OFFERTE AANVRAGEN

LIGE 120
MAX CAPACITY: 12T

DATA SHEET
OFFERTE AANVRAGEN
100% Elektrisch

100% elektrisch

Lange werkduur

8 uur non-stop

ZERO EMISSION

INDUSTRIES

INDUSTRIES

industrieën die onze RentalMatch Green Power machines gebruiken

PETROCHEMIE
Mechanical Constructions
SHIP YARDS
INDUSTRIAL MOVERS
INDUSTRIE
Utiliteit
STEEL CONSTRUCTIONS
POWER PLANTS
PIPING AND FITTING
WIND ENERGIE
INSTALLATIONS
MARINE INDUSTRY

PETROCHEMIE

Welk type kraan heeft de chemische en petrochemische industrie nodig? Wat zijn de belangrijkste kenmerken waaraan een kraanmodel voor de chemische en petrochemische industrie moet voldoen? Een kraan is ontworpen om te werken in de chemische en petrochemische industrie om meerdere functies uit te voeren, met name het onderhoud van de faciliteiten.

De pick-and-carry kranen van JMG voldoen aan de veelvoudige behoeften van deze sector. De JMG KRANEN zijn gemakkelijk te vervoeren omdat ze geen uitzonderlijk transport nodig hebben en zijn uitgerust met verwijderbare contragewichten; het eindresultaat is snelle interventie. Bovendien zorgen JMG-kranen voor maximale betrouwbaarheid en veiligheid.

Elektrische pick-and-carry-kranen van Jmg hebben geen stempels nodig omdat ze de last op de wielen heffen en dragen; snelheid, compactheid, gebruiksgemak, hoge prestaties en bruikbaarheid zijn enkele van de kenmerken die JMG-producten onderscheiden.

100% ELEKTRISCH

ZERO-EMISSION

WIJ ONTZORGEN U

WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR