100% ELEKTRISCH PICK & CARRY KRANEN

ZERO-EMISSION

De JMG Lige Cabin Cruise Cranes serie bestaan uit elektrische, batterijaangedreven orderverzamelkranen, ontworpen om wendbare en nauwkeurige prestaties te garanderen, zelfs in krappe ruimtes. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en uitgerust met een grote, comfortabele en ergonomische cabine die een volledig zicht biedt, vormen zij een volwaardig alternatief in vergelijking met traditionele laad- en losmachines.

RentalMatch verhuurt en verkoopt exclusief JMG Lige Cabin Cruise Cranes in de Benelux. Bel ons direct voor advies en voor een offerte

JMG-Lige-Cabin-Cruise-40

LIGE 40
MAX CAPACITY: 4T

LIGE 60
MAX CAPACITY: 6T

LIGE 90
MAX CAPACITY: 9T

LIGE 120
MAX CAPACITY: 12T

100% Elektrisch

100% elektrisch

Lange werkduur

8 uur non-stop

ZERO EMISSION

SCHEEPSWERVEN

JMG kranen zijn een ideale oplossing voor scheepswerven, omdat ze snel, efficiënt en veilig werk verrichten. Ze kunnen worden ingezet voor verschillende toepassingen, zoals het laden en lossen van materialen en goederen, de bouw en het onderhoud van schepen, en lifting operaties.

Dankzij hun vervoerbaarheid, hoge prestaties en veiligheid, kunnen JMG kranen een belangrijke bijdrage leveren aan de productiviteit op de scheepswerf. Bovendien zijn ze gemakkelijk te bedienen en te onderhouden, wat de prestaties en de veiligheid verder verhoogt.

100% ELEKTRISCH

ZERO-EMISSION

WIJ ONTZORGEN U

WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR