Peinemann, een toonaangevend bedrijf in de kraanindustrie, heeft onlangs bij ons een ATEX MC70S Pick & Carry kraan aangeschaft. Wat deze machine zo bijzonder maakt, is dat hij is uitgevoerd volgens de ATEX-normen.

De ATEX-normen zijn richtlijnen die worden toegepast op apparaten en machines die worden gebruikt in potentieel explosieve omgevingen. Deze normen zijn ontworpen om de veiligheid te waarborgen en explosiegevaar te voorkomen.

De MC70S Pick & Carry kraan is speciaal ontworpen om te werken in deze gevoelige omgevingen. De kraan is uitgerust met een aantal functies die de veiligheid garanderen, waaronder geïsoleerde bedrading en speciale afdichtingen om te voorkomen dat vonken of warmtebronnen een explosie veroorzaken.

Met de aankoop van deze kraan laat Peinemann zien dat ze hun veiligheid en die van hun werknemers serieus nemen. Dit is een belangrijk aspect in de industrie en we zijn trots om Peinemann te kunnen voorzien van de beste kwaliteit kraan die voldoet aan de hoogste normen.

Als u meer wilt weten over de MC70S Pick & Carry kraan of onze andere producten en diensten, kunt u altijd contact met ons opnemen

RentalMatch Green Power Officieel Dealer & Partner van JMG Cranes S.p.A.

Deel dit bericht

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op