100% ELEKTRISCH PICK & CARRY KRANEN

ZERO-EMISSION

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw hijsklussen? Dan ben je bij RentalMatch aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van elektrische hijskranen in alle industrieen. Of u nu tijdelijk een kraan nodig heeft of op zoek bent naar een permanente oplossing, wij hebben de perfecte match elektrische hijskraan voor uw specifieke behoeften.

Onze elektrische hijskranen bieden de onderstaande voordelen:

  • Milieuvriendelijk en stiller in gebruik.
  • Gemaakt om 8 uur non stop te werken
  • Geen brandstofverbruik;
  • Geen stikstof of PM-emissies;
  • Uitstekende precisie en controle.

Het huren en kopen van een elektrische hijskraan bij ons is eenvoudig en flexibel. We hebben een breed assortiment kranen beschikbaar, variërend in capaciteit en specificaties. Of u nu een kleine hijsklus heeft of een grootschalig project, wij hebben de juiste elektrische hijskraan voor u. Onze kranen worden regelmatig onderhouden en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Wij beschikken ook over een VCA certificering.

Waarom nog langer wachten? Neem vandaag nog contact met ons op om een elektrische hijskraan te huren of te kopen. Wij zorgen voor de beste match! Met onze elektrische JMG hijskranen kunt u uw hijsklussen efficiënt en veilig uitvoeren, terwijl u bijdraagt aan een schonere en stillere werkomgeving. Vertrouw op onze expertise en ervaring voor al uw hijsbehoeften.

RentalMatch verhuurt en verkoopt elektrische hijskranen in de Benelux. Bel ons direct voor advies en voor een offerte