100% ELEKTRISCH PICK & CARRY KRANEN

ZERO-EMISSION

De JMG Carry Deck Cranes reeks is ontworpen om te voldoen aan de behoefte aan wendbaarheid en controle in kleine ruimten. De telescopische knikarm maakt ze ideaal voor het uitvoeren van industrieel onderhoud. Ze zijn compact en krachtig, gemakkelijk te manoeuvreren en garanderen zeer precieze bewegingen.

RentalMatch verhuurt en verkoopt exclusief JMG Carry Deck Cranes in de Benelux. Bel ons direct voor advies en voor een offerte

MC 100RE
MAX CAPACITY: 10T

MC 50000RE
MAX CAPACITY: 50T

PETROCHEMIE

Welk type kraan heeft de chemische en petrochemische industrie nodig? Wat zijn de belangrijkste kenmerken waaraan een kraanmodel voor de chemische en petrochemische industrie moet voldoen? Een kraan is ontworpen om te werken in de chemische en petrochemische industrie om meerdere functies uit te voeren, met name het onderhoud van de faciliteiten.

De pick-and-carry kranen van JMG voldoen aan de veelvoudige behoeften van deze sector. De JMG KRANEN zijn gemakkelijk te vervoeren omdat ze geen uitzonderlijk transport nodig hebben en zijn uitgerust met verwijderbare contragewichten; het eindresultaat is snelle interventie. Bovendien zorgen JMG-kranen voor maximale betrouwbaarheid en veiligheid.

Elektrische pick-and-carry-kranen van Jmg hebben geen stempels nodig omdat ze de last op de wielen heffen en dragen; snelheid, compactheid, gebruiksgemak, hoge prestaties en bruikbaarheid zijn enkele van de kenmerken die JMG-producten onderscheiden.

100% ELEKTRISCH

ZERO-EMISSION

WIJ ONTZORGEN U

WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR